Vår flotta

Samtliga fordon i vår flotta är utrustade med vattentankar för att täcka behov för användande av installerade wc, tvättfat och dusch. För kortare uppställningar är de dessutom självförsörjande vad gäller elproduktion till varmvatten, värme, lyse och ventilationssystem och naturligtvis har vi utvecklat våra boenden med största tanke på säkerhet och komfort. Därför har brandskydds- och polismyndigheter funnits i nära samarbete med utvecklingen av våra boenden, precis som experter inom ventilation, sanitet, elektricitetsfunktioner och design.

Vi är inriktade på att utöka vår verksamhet från år till år och i vår flotta har vi nu två fordon för boende med plats för 18 gäster i vardera fordon. Välkommen att boka idag!

Våra rum

Rum 2

Rum nr. två har plats för fyra personer fördelat på fyra enkelbäddar i två våningssängar. De övre bäddarna är uppfällbara.​

Rum 3

Rum nr. tre har plats för fyra personer fördelat på fyra enkelbäddar i två våningssängar. De övre bäddarna är uppfällbara.

Rum 4

Rum nr. fyra har plats för två personer i en våningssäng.

Rum 5

Rum nr fem har plats för två personer fördelat på två enkelsängar i en uppfällbar våningssäng.

 

Rum 6

Rum nr. sex har plats för fyra personer fördelat på två dubbelsängar. Rummet är placerat längst bak i bussen och har egen utgång bakåt.

Skicka din bokningsförfrågan idag!